Qwiklabs credentials not working | Coursera Community
Coursera Header
Solved

Qwiklabs credentials not working

  • 27 May 2019
  • 3 replies
  • 88 views

Badge +1
Attempting to do the Qwiklabs lessons, when I enter the credentials I am given, I am denied access to the RDP. Consequently, I am not able to complete the lesson, learn, or get credit for it, and end up having the deadline pass. Can someone please help me so that I can fix this issue?

Thank you.
icon

Best answer by Elias_P 27 May 2019, 10:59

Good morning @almilo

Do the following checks:

  1. open the Lab in incognito mode,
  2. press the "StartLab" green button on the left up corner. Does it shows that it is ready to use or is it uploading the Lab's resources? If it is uploading, then you'll have to wait. Don't try to Log In before the upload of the Lab's resources finish,
  3. In case that still nothing changes and you still have the same problem then just send a message to the Support of the Qwiklabs. They usualli answer very fast, no ore than a day!
Have fun!
View original

3 replies

Userlevel 4
Badge +3
Dear almilo:

welcome iAppreciate your thread in this case reach coursera support chat iam sure back agood news from and advice
Good Luck
Lahcene
Userlevel 4
Badge +4
Good morning @almilo

Do the following checks:

  1. open the Lab in incognito mode,
  2. press the "StartLab" green button on the left up corner. Does it shows that it is ready to use or is it uploading the Lab's resources? If it is uploading, then you'll have to wait. Don't try to Log In before the upload of the Lab's resources finish,
  3. In case that still nothing changes and you still have the same problem then just send a message to the Support of the Qwiklabs. They usualli answer very fast, no ore than a day!
Have fun!
Badge +1
Thank you, I will give this a try.

Reply